Beton producten

Vermeer Sierbestrating voor al uw Betonproducten

Vermeer Sierbestrating heeft een ruim assortiment aan siertegels, waaronder gecoate tegels, gegoten tegels, kleurechte tegels en budgetvriendelijke tegels. Ook hebben wij trommelstenen en diverse klinkers van beton. De siertegels zijn vooral geliefd vanwege de grote formaten waarin ze leverbaar zijn. Wij leveren betonstenen met en zonder natuurstenen toplaag, zowel strak als getrommeld. De variaties in kleur zijn bijna onbeperkt: van antraciet tot geel en terracotta.

Ruime keus aan Betonproducten voor sierbestrating

Vermeer Sierbestrating heeft meer dan 300 soorten siertegels en trommelstenen van beton in het assortiment. Koppelstones (of cobblestones) zijn in verschillende maten leverbaar, bijvoorbeeld 20x20, 20x30 en 30x40 cm. Betontegels hebben we niet alleen in het traditionele formaten, maar ook in grotere maten, zoals 60x60, 80x80 en 100x100 cm. Sierbestrating van beton leveren we in de meest uiteenlopende kleurschakeringen en bijvoorbeeld ook diverse stapelstenen. In de showtuin van Vermeer Sierbestrating kunt u zich laten inspireren wat voor mogelijkheden beton biedt voor uw tuin, oprit of parkeergelegenheid. Of kijk hier voor onze aanbiedingen of bel ons.

Kom naar onze showtuin en bekijk onze overige producten

Breng vandaag nog vrijblijvend een bezoek aan de sfeervolle showtuin van Vermeer Sierbestrating in Loon op Zand. U kunt hier ons gehele assortiment zien. Wij geven u helder en deskundig advies. Kunt u overdag niet komen? Maak dan een afspraak voor ’s avonds. Wij ontvangen u graag bij een kop koffie in onze ontvangstruimte!

Schellevis

shellevis

MBI betonbestrating

mbi-logo-color

Partij aanbiedingen

cropped-VS-1

Nog te bepalen link

Gebruikte bestrating

cropped-VS-1

Nog te bepalen link