Natuursteen

Natuursteen zorgt voor harmonie in uw tuin. De natuurlijke kleuren vormen een warm geheel met het groen in uw tuin. Bovendien is natuursteen een duurzame en onderhoudsarme sierbestrating voor een terrasvloer, tuinpad of oprit. U kunt het ook uitstekend toepassen als vijverrand, traptreden, muurstrips, siergrind etc. Kenmerken van natuursteen zijn:

  • duurzaam
  • onderhoudsvriendelijk
  • natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Verschillende soorten Natuursteen voor sierbestrating en tuinelementen

Vermeer Sierbestrating heeft een uniek assortiment natuursteen in diverse afmetingen, afwerkingen en kleuren. Kiest u voor grijze tot zwarte bestrating van hardsteen, basalt of leisteen? Of gaat uw voorkeur uit naar de geel-, rood- of wittinten van marmer en travertin? Natuursteen is verkrijgbaar in bijvoorbeeld gezoet, gebrand & geborsteld en reliëf (leisteen) qua oppervlakte. De randafwerking kan zowel getrommeld als met een facetrand zijn. Wij geven u graag alle informatie over de kleurvastheid, krasvastheid en gladheid van natuursteen. De trend van dit moment zijn grote formaten natuursteen (tot 100x100 cm) en langwerpige formaten.

Vermeer Sierbestrating heeft ook zwerfkeien, siergrind of split op voorraad. Verder hebben we kinderkopjes in allerlei maten (7x9, 13x15 en 14x18 cm) en soorten (graniet, porfier, basalt millefier en grès).
Bent u op zoek naar natuurstenen vijverranden en muurstrips? Wij leveren deze in diverse materialen, zoals graniet, basalt, hardsteen, leisteen, travertin en marmer.

Breng vandaag nog vrijblijvend een bezoek aan de sfeervolle showtuin van Vermeer Sierbestrating in Loon op Zand. U kunt hier ons gehele assortiment aan natuursteen zien én voelen. Wij geven u helder en deskundig advies over onze producten. Juist bij een product als natuursteen is het belangrijk om duidelijk alle voor- en nadelen van de verschillende materialen te vertellen. Ook geven wij u advies over het leggen van de steen en de ondergrond.

Kunt u overdag niet komen? Maak dan een afspraak voor ’s avonds. Wij ontvangen u graag bij een kop koffie in onze ontvangstruimte!

Eigen import

cropped-VS-1

Nog te bepalen link

Kinderkoppen

cropped-VS-1

Nog te bepalen link

Vijverranden

cropped-VS-1

Nog te bepalen link

Michel Oprey

logo_oprey