Over ons

Deskundig en persoonlijk advies

Bij Vermeer Sierbestrating draait alles om service. Door de deskundigheid en eerlijkheid in een informele sfeer, is Vermeer Sierbestrating een begrip in de wereld van bestratingsmaterialen.

Het professionele Vermeer-team stelt u als klant centraal.

Broer en zus Vermeer hebben inmiddels de leiding van de organisatie van hun ouders overgenomen. Ook zij vinden het persoonlijke contact met de klanten belangrijk. Onder het genot van een kopje koffie, een warm welkom in de prachtige ontvangstruimte en de jarenlange ervaring in sierbestrating maken de quote EEN KEI IN STEEN meer dan waard!

Kunt u overdag niet komen? Maak dan een afspraak voor ’s avonds. 

SPF.Vermeer-27

Ruim assortiment sierbestrating

Wilt u mooie sierbestrating voor uw tuin, terras of oprit? Vermeer Sierbestrating heeft een zeer ruim assortiment aan bestratingsmaterialen, zoals natuursteen, keramische tegels, gebakken stenen en betonproducten. In alle kleuren en maten. Strak en modern of juist ‘old look’. Voor een sfeervolle, romantische, stoere of klassieke uitstraling. Naast sierbestrating hebben wij een ruime keus aan siergrind, vijverranden, traptreden en zwerfkeien.

Kom inspiratie opdoen in onze sfeervolle showtuin

Natuurlijk is deze digitale ontmoeting met Vermeer Sierbestrating maar een voorproefje. Breng daarom vandaag nog vrijblijvend een bezoek aan onze sfeervolle showtuin van 1000 m2 in Loon op Zand, waar u alle mogelijkheden gepresenteerd krijgt. Wij hebben heel veel materialen ruim op voorraad en de overige sierbestrating kunnen we meestal binnen 10 dagen leveren met ons eigen wagenpark!